Nu kör vi!

När jag blev tillfrågad om att driva blogg för Rawness blev jag jätteglad och supernervös! Jag är inte i närheten lika hälsosam som andra bloggare är (eller åtminstone verkar vara), så varför ska man lyssna på mig? Visst, mitt jobb och passion är kost och träning men jag kommer ju behöva blotta mig, inte bara den hälsosamma Cristina utan också mina ohälsosamma nöjen och eventuella misslyckanden. Kom fram till att det är precis därför man ska lyssna på mig! En helt vanlig människa med brister och vanor som inte är 100 % hälsa. Men jag har däremot kunskap om hur vi gör för att komma runt det där och hur vi trots våra svagheter blir starkare.

Jag jobbar som personlig tränare och brinner för att hjälpa andra nå sina träningsmål, finna sin goda självkänsla och glädje i träning. Har du ett bara ett mål så ska jag göra mitt bästa för att komma med tips och råd för att hjälpa dig nå dom.

Mina egna mål med träningen är att känna mig bekväm och snygg i min egen kropp. Ett mål som jag tror mig dela med många. Jag dras dock mellan min passion för träning och kost samtidigt som jag tycker om att ta ett glas vin. Okej, en flaska vin… och några drinkar…

Hur som helst, välkomna till mig och vår gemensamma jakt på den perfekta kroppen!

Leave a Reply