Veckans träning

Sen jag började jobba som personlig tränare så har mina måndagar blivit så himla mycket roligare. Förut var det en tung dag som var synonym med måsten och tråkigheter men numera betyder det en nystart var sjunde dag, både för mig själv och för mina kära kunder. Fullt upp på gymmet hela veckan men jag ska se till att få in min träning där nånstans också. Jag tänkte att det kunde vara roligt för er (och för min egen motivation) att se hur min planering ser ut i början av veckan och sen på söndag redovisa hur den faktiskt blev. Det blir ju sällan som man tänkt sig även för oss som jobbar med det! Sätt upp ramar för träningsveckan men var flexibel så slipper du bli besviken när livet kommer emellan.
Måndag: Milon
Tisdag: Ben
Onsdag: Kondition 40 min
Torsdag: Ben och rygg
Fredag: Kondition 30 min och överkroppsstyrka

Leave a Reply