När magkänslan ljuger

Igår kväll fick jag ett infall, jag ska skaffa lugg. Jag jobbar ju oftast i uppsatt och det blir så tråkigt. Lugg är en bra idé! Sån där härlig 60-tals lugg à la Birgitte Bardot. Hoppade upp ur soffan, hämtade en sax och klippte. Gör man det snabbt hinner man inte tveka, lita på magkänslan. Skjut mig någon, snälla. Såg ut som Ronja Rövardotter hela dagen idag och ville bara gömma mig. Så snart jag var färdig med sista kunden ringde jag min frisör, erkände mitt hyss och hon räddade mig. Litar blint på henne när det kommer till mitt hår! Det är tydligen jag och 5-åriga flickor som kommer med det här problemet. Nu har jag lovat henne att inte klippa mig själv nån mer gång. Suck…

 

Klippt

Färgat. Man ser inte riktigt hur illa det var. But trust me, det var illa.

Räddad