Premiär för Blueberry vid Norrmalmstorg

Startade dagen med en premiärfrukost i Blueberrys nyöppnade lokaler på Smålandsgatan idag. I vanliga fall när det ska bjudas på frukost brukar jag vara beredd på att få avstå ifrån det mesta och laddar med frukost innan men nu när det var Blueberry som bjöd så visste jag att det skulle bjudas på bra grejer. Min favorit från frukost var deras nya Hot Stuff meny som består av varma drycker. Jag dricker ju aldrig latte eller liknande eftersom jag undviker mjölprodukter och ett alternativ till dem är verkligen något som jag tycker saknats på marknaden. Goda krämiga näringsbomber! Rawfoodbollarna är också supergoda men jag har svårt att äta dem med måtta så jag avstår men om du har bättre disciplin än mig så rekommenderar jag även dom.

IMG_1894

IMG_1902

IMG_1897

IMG_1896