Trubbel i paradiset

Andra morgonen i det här paradiset vaknar jag såklart med nackspärr. Jag har aldrig haft det förr och har faktiskt alltid trott att de som klagar över det överdriver. Men tji fick jag för jäklar vad det stör! Första dagen kunde jag knappt tänka på något annat än att jag hade ont men nu på tredje dagen känns det bättre. jag har haft en förkylning sen flyget hit och det i kombination med AC tror jag är anledningen till besvären. Både förkylning och nackspärr har som ni kan gissa satt stopp för träningen och även fast det enda jag har velat är att ligga helt stilla är det ju bara blodcirkulation som kan få nackspärren att lätta så det har vart långpromenader på träningsschemat. Naturen här är ju väldigt tacksam så det har vart helt ok ändå. Hellre nackspärr här än hemma i Sverige. Förkylningen är nästan helt väck (bara lite snorig näsa kvar) och imorgon tror jag nacken är så gott som bra igen så då kan jag äntligen köra igång med semesterträningen. Men nu är det solbad som gäller!IMG_4290

IMG_4546

IMG_4296

IMG_4349