Träning vecka 28

Förra veckan var som sagt en rejäl specialare. 75 timmars jobb på en vecka och sen så var det förstås lite galej på det. Ok, det blev en hel del fest, men det är faktiskt inte varje dag jag är i Visby! Jobbet var väldigt aktivt och det var massa spring i trappor och tunga lyft så det var inte så att jag låg på latsidan direkt. Ja, nu låter det som att jag kommer med en massa ursäkter och lite så kanske det är ändå… Ett ordentligt helkroppspass fick vi ändå in jag och vår kock Victor.

Idag kändes det riktigt segt att komma igång med träningen igen och jag fick känna på vikten av att ha en riktigt bra träningskompis. Min underbara pojkvän tvingade med mig till sitt gym och vi körde igenom hela kroppen riktigt tungt. Fy fan vad det var skönt! Jag har som bekant kört på kroppsviktsövningar ett tag och nästan glömt hur skönt det är att lyfta tungt.

Måndag: Helkropp
Tisdag: Kondition
Onsdag: Ben
Torsdag: Rygg
Fredag: Vilodag
Lördag: Axlar, armar och mage
Söndag: Vilodag

IMG_5367
Träningen i Visby bestod till största del att lasta på och av dessa.. upp och ner för trappor…

IMG_5458

IMG_5457 (1)

IMG_5385
Hälsa för själen