Rehab

De senaste veckorna har varit smockade med jobb! Nu under sommaren jobbar jag bara halva veckor på gymmet i och med att så många kunder är borta på semester och mina helger spenderas ute i skärgården på underbara Dalarö Skans med underbara människor som bygger underbara fester! Jag jobbar alltså som catering-servis på helgerna men det känns som allt annat än jobb. Det är så vackert där ute och vi har så roligt när vi jobbar så trots att det är ett slitigt jobb med långa arbetsdagar så mår man riktigt bra där ute.
Just denna helg var det dock storm så vi var fast en extra dag på ön. Underbart att vakna upp till lugnet efter stormen men kroppen är inte alls i form den här veckan. Trots att man är vältränad och van vid att ha ett aktivt liv så känns 30 timmar med spring och tunga lyft i fötter, knän och höfter.
Måndagen var helt klart en vilodag och igår var lågintensiv cardio det enda rätta. Jag är inte van vid att äta mycket tunga kolhydrater (byter hellre ut det mot stora mängder lättare kolhydrater) men det är vad min kropp behöver så jag gör mitt bästa för att inte låta hjärnspökena överrösta mitt sunda förnuft!
Det är en rehabvecka helt enkelt med fokus på vila och mat. Min kropp behöver rebootas! Imorgon åker vi till Gotland på en långhelg och ska bara ta det lugnt, på sin höjd en cykeltur om det är fint väder. Precis vad jag behöver. Som jag längtar! IMG_5838
IMG_5845

IMG_5824

IMG_5821

IMG_5831

IMG_5812