6 dagar senare

Den här förkylningen eller vad det nu än varit har tagit priset. När jag är krasslig brukar det räcka med en, MAX två, dagars vila och sen är jag helt kry igen. Men nu har det gått sex dagar och idag är första dagen jag känner mig som människa igen. Det har varit riktigt tufft och jag har sen i onsdags varit lockad till att gå till jobbet ändå. När jag jobbade på kontor kunde man ändå gå till jobbet trots att man inte var 100 procent frisk (även fast man inte borde!) men nu när jag jobbar med träning går det ju verkligen inte. Jag vill ju inte smitta varken kollegor eller kunder och jag vill ju faktiskt bli frisk på riktigt och inte falla tillbaka om ett par dagar igen.

Här har jag i alla fall legat hela veckan och vilat, jag har sovit ca 10 timmar per natt och tagit oräkneliga powernaps under dagarna. Vaken tid har mestadels spenderats i sängen, har hunnit sträckkolla på Narcos och är snart färdig med Fargo, jag har också hunnit strukturera mitt liv och filat på min 10-års plan. Och ja, jag har unnat mig godsaker. Det är synd om en när en är sjuk.

Ikväll är det middag med vänner som gäller. Jag är så rastlös att det spritter i benen och jag kommer bli tokig om jag inte får lite social kontakt med andra människor än min älskade karl. Ingen alkohol dock! Eller lite kanske, men i måttliga mängder!  IMG_7077
IMG_7108