Födelsedagsveckan

Lördag till lördag fylld med underbara vänner, familj, god mat och fest. Det senaste året har varit oerhört händelserikt för mig. Från att sitta på kontor och vara vilsen i livet med åldersnoja och utan mål till att i augusti (ok, senaste 13 månaderna) påbörja min utbildning till Kost och träningskonsult. Knappt ett halvår senare få jobb på gymmet jag trodde jag bara kunde få drömma om att ha som min arbetsplats. Ett par månader senare får jag äran att skriva här för Rawness som står för precis allt jag själv vill förmedla och nu senast, som grädden på moset som varit mitt år, får jag vara en del av ett fest och träningskoncept som kommer vända upp och ner på mitt nattliv!

Tack till alla som trott på mig och hjälpt mig göra detta år till det bästa och mest produktiva året i mitt liv so far!

IMG_7296
Helstekt griskulting till middag på AG
IMG_7289
Råbiff till förrätt
IMG_7310
Rundtur i köket på AG
IMG_7234
Kristina från Duvemåla på Cirkus rörde mig till tårar, inte för att det är så svårt!
IMG_7227
Nytt lingonställe, café Blå Porten invid ABBA museum
IMG_7350
Middag på Riche med underbara vänner

IMG_7381

IMG_7372
In i dimman