Våga vara en latmask

Den här hösten har verkligen gått i ett. Mycket resor, nya projekt, massa roliga jobbuppdrag och flytt till ny lägenhet. Jag har inte haft en lugn stund och även om jag tycker om att ha mycket på gång känner jag att jag även behöver dagar då jag bara får ligga hemma som en soffpotatis. Tror det har blivit två sånna dagar sen i augusti, vilket är alldeles för lite för mig! Helst är varje söndag en “pilla-i-naveln-dag”. Så denna tisdag rensade jag kalendern hela förmiddagen. Jag sticker till jobbet vid 15.00, jobbar i 4 timmar och avslutar dagen med min nya bästis yin yoga.
Att ta ledigt på det här sättet har alltid varit svårt för mig eftersom jag alltid vill prestera och leverera men nu har jag faktiskt lyxen att kunna bestämma själv över hur mina dagar ser ut och vad jag gör med min tid.  Ibland måste man tillåta sig själv att känna efter och avgöra om man kommer göra ett bättre jobb genom att ta en paus än om man skulle fortsätta som man gör. Ofta kan en paus vara det som behövs för att väcka kreativitet och höja motivationsnivån, om ens bara för en förmiddag.

Känn efter, avgör vad du behöver just nu och gör det!  IMG_9747IMG_9751IMG_9749IMG_9745 (1)