Workout weekend

Att unna mig en långhelg är det bästa jag gjort på länge. Jag rensade min kalender hela fredag och halva torsdag för att få andas ut efter februari som varit en av de mest stressade månaderna jag haft på länge. Jag har hunnit med riktigt fina träningspass både på Balance och på Campus 1477, värnat om mina relationer, varit ute och slirat och hunnit få massa jobb gjort. Trots allt det har jag hunnit ägna mig åt min favoritsyssla, ligga i soffan och dega.

cristina castillo Balance city

Började min långhelg med ett långt benpass på torsdageftermiddagen. Startade självklart med mina alltid  lika roliga rehabövningar för ulnaris. På kvällen lagade vi middag hemma med goda vänner och sen blev det stök ute i  Uppsala.
cristina castillo natasha sthlm

Det var så himla skönt att få sova ut på fredagen. Jag vaknade nån gång runt 9 och tog en lång frukost för att sen bege mig till bästa Ulrika på NATASHA STHLM som pimpade mig ordentligt inför helgen. Sen mötte jag upp Vicky  över ett produktivt lunchmöte på Konditoriet i Sturegallerian.

IMG_0167
Cristina Castillo Phoenix Gladiator

Fredagkvällen spenderades självklart på Workout Parties som gästades av gladiatorn Phoenix! Fick även med mig Gustav och min vän, David, som fick känna på hur tufft ett fredagspass kan vara. Phoenix avslutade sitt pass med lite härliga höftrörelser till latino-musik. Ja, man kan tycka att jag borde kunna dansa pga mitt latinamerikanska ursprung, men jag är lika dansant som ett kylskåp. Fredagkvällen blev betydligt lugnare än torsdagen. Vi tog ett glas vin hemma hos David och rullade sen hem.

IMG_0185IMG_0171IMG_0204

Lördagen spenderades hemma med massa skrivbordsjobb och ett långt benpass på Campus 1477. Avrundade passet med lite intervaller motiverade av en boll och en korg. Det är ju sjukt hur mycket roligare det blir och hur mycket fortare tiden går med en boll! Söndagen kändes som en härlig bonusdag. Som en liten kil i livet, en hittepådag som egentligen inte fanns. Fick såklart till ett benpass med Gustav där med 🙂 Helt underbart!

cristina castillo Campus 1477IMG_0206
IMG_0094