Det här med att äta med måtta

En lördag helt fri från planer är bland det härligaste som finns. Jag och Gustav tog en rejäl sovmorgon och var var i sängen till typ kl 11. När vi till slut mosade oss upp ur sängen mötte upp en vän för att njuta av en rejäl våffelbrunch på stan. Nog för att jag tycker att man ska kunna unna sig men 4 våfflor med massa grädde och chokladsås senare så var jag riktigt illamående och mådde dåligt i åtminstone ett par timmar därefter. Ska försöka påminna mig själv om det här med att unna sig med måtte i framtiden 🙂
äta med måttaCristina Castilloäta med måttaFoto 2016-04-23 13 30 40Foto 2016-04-23 18 40 07När jag blivit människa igen tog jag tag i lite jobb och hushållssysslor. Två gånger i månaden har jag en “power hour” då jag tar tag i allt som annars aldrig blir gjort. Det är liksom sysslor som inte riktigt har någon deadline och som ingen annan bryr sig om man gör eller låter bli. Idag var det till exempel lämna in gamla batterier och glödlampor, några mail som legat och dammat och att sätta om mina murgrönsskott som växt till sig. Skotten har haft rejäla rötter i över en månad men det har inte blivit av så då hamnade det på power hour-listan. Det är så himla mysigt att pyssla med växter och jord! Nu har vi tre nya skott som ska få växa till sig och bli stora.
Foto 2016-04-23 18 37 54Foto 2016-04-23 18 39 27