Parkhäng och piggelin

Efter fyra dagar med feber, då jag snittat typ 14 timmars sömn per dygn och resterande timmar legat som en zombie i soffan, så hade jag igår min första feberfria dag! Halsen är fortfarande lite öm men jag var inte totaldäckad som jag varit resten av veckan. Det har varit så himla jobbigt att ligga inomhus och titta ut på det fina vädret och se allas snapstories som visar hur underbar svensk sommar kan vara när den väl kommer. Igår tog jag mig ut till botaniska trädgården, la ut en filt och njöt av min piggelin ute i solen. Jag har ätit en hel box inne i soffan under veckan… Var också ganska produktiv och svarade på mail, blev intervjuad av Best of you och jag hann till och med måla naglarna för första gången på vad som känns som en evighet. 

Nu är vi påväg in till stan för att träffa Gustavs familj och se Caroline af Ugglas spela på Fashing. Vilket jäkla väder vi har!