Utseendefixering och livsstilsförändring

Hos Best of you kan ni idag läsa en intervju med mig 🙂

I’m fascinated by the fact that I can shape my body the way I want to. [How you look and feel] is up to you and only you

Utseendefixering före och efter Cristina CastilloJag och Henriette sågs i helgen och pratade om allt som kan vara jobbigt med en livsstilsförändring och hur livet kan ta osannolika vändningar till det bättre. Jag berättar för henne om hur jag gick från soffpotatis som avskydde all form av fysisk aktivitet till att älska träningen och brinna för hälsa.

I intervjun får ni även se en före och efter bild på mig!
Före-bilden är tagen sommaren 2012 och visar en Cristina som väger 62 kg som i stort sett aldrig har tränat och inte har en tanke på vad en hälsosam kost är. Efter-bilden är tagen 2014, vikten är densamma men jag har under de här två åren börjat styrketräna och slutat äta skräpmat. Jag har gått från att totalt blunda för min hälsa, till total utseendefixering och till slut landat i en hälsosam livsstil som jag brinner för att förmedla vidare.

I think people will always want to look a certain way and I just hope that we can enlighten everyone on how to do it in a healthy and sustainable way.

Vi pratar vidare om tankar kring utseendefixering och jag avslöjar även min favoritövning på gymmet.

Läs hela intervjun här.

utseendefixering