Ta vara på soltimmarna

Igår tog jag och en kollega med oss matlådorna ut i en park istället för att sitta i lunchrummet.  Jag tycker verkligen att vi bör ta vara på varenda minut som vi kan när det kommer till solen! Vi är inte direkt bortskämda med soltimmar här i Sverige men ändå tycker jag att många inte tar vara på de få vi ändå får. Ta med dig lunchen, mötena och kontoret ut så fort möjlighet finns! Man blir mycket mer effektiv av att sitta ute med sin bärbara dator och jobba än av att sitta inomhus på ett tråkigt kontor och längta ut till solen. Så är det i alla fall för mig 🙂

Allt jobb som inte inkluderar klienter på gymmet görs utomhus för min del och jag älskar det!

Nu har jag en PT-klient kvar idag och sen ska jag hem och titta på Game of thrones. Jag skulle ha tittat på det igår och hade längtat heeeela veckan men sen var jag så otroligt trött när jag kom hem att jag inte kunde hålla mig vaken hur mycket jag än försökte!

soltimmar
SoldyrkandeSoldyrkande