SANNINGEN BAKOM MIN SOMMARFORM

Sommarform Cristina Castillo

 

Jag har blivit ombedd att skriva en helt sanningsenlig kostdagbok så ni kan få se hur jag “egentligen äter och tränar på riktigt”. Så under nästa vecka kommer ni varje dag att få en redovisning på precis allt jag ätit och all min fysiska aktivitet!

“Äter du verkligen minst 2000 kcal per dag som du påstår? Det låter jättemycket!”
“Hur ‘ostrikt’ kan jag vara och ändå få resultat?”
Dessa är vanliga frågor som jag får både från PT-klienter och er läsare.

“Var hälsosam men inte för strikt” är ett vanligt råd men vad betyder det egentligen?
Många tjejer har en strikt kost på alldeles för lågt kaloriintag och blir frustrerade av att deras träning inte ger resultat. Rädslan av att gå upp i vikt (eller egentligen fett, vilket jag uppfattar det som att många menar) gör att de inte vill äta mer trots att all fakta pekar på att det är just det stora kaloriunderskottet som hindrar kroppen från att utvecklas!

Min förhoppning är att visa på att du inte behöver träna 7 pass i veckan eller äta som en sparv för att uppnå den kroppen du vill ha. Som jag sagt så många gånger förr: Mår kroppen bra på insidan så syns det på utsidan.

På måndag är det upp till bevis! 🙂

Edit: 
Här är länkar till dagboken som följde:
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag