Perrier i solen

perrierperrierperrierperrierDetoxveckan (klicka här för att läsa om min detox) går förvånansvärt snabbt. Det har inte varit riktigt så jobbigt som det brukar vara faktiskt men det är klart det varit lite kämpigt. Vet inte om jag upptäckt ett mindre sockerberoende eller om det bara är det faktum att jag inte får som gör att jag tänker på ALLA sötsaker som finns hela tiden. Inatt drömde jag till och med om att jag frossade i choklad bakverk! Haha, jag måste ha nån form av problem! Saltet är ju svårast att avstå ifrån men det visste jag, jag älskar salt lite för mycket. Med lite tur vänjer sig mina smaklökar vid mindre salt nu så behöver jag inte salta lika mycket sen.

Igår hängde jag med Remi och han valde att göra mitt liv lite hemskare genom att beställa råbiff……… Tack! Mitt Perrier-vatten har nog aldrig varit så otillfredsställande men å andra sidan har min brysselkål med citron som jag åt efteråt aldrig varit så god 🙂