Balansträning med acro yoga

acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga acro yoga

I fredags fick jag och mina PT-kollegor på Balance prova på acro yoga. Jag har provat det en gång tidigare med Gustav och några vänner men då hade vi ingen ordentlig instruktör utan kastades bara in i det. Den här gången hade vi Julia från Dancing Queen. Hon var superduktig och tålmodig och visade oss hur vi skulle balansera på varandra. Det var lite läskigt men verkligen jätteroligt! Jag sa redan första gången jag testade det att jag skulle vilja prova detta igen.  Jag känner dock så i snitt kanske 4 gånger i veckan med olika saker jag provar eller hör om så just det här blev inte prioriterat den gången. Men nu känner jag ännu starkare för att prova igen! Hoppas jag gör det den här gången bara 🙂