Lazy days

cristina castillocristina castillocristina castilloEn dag utan tider att passa är riktigt härligt! Startade dagen med att skriva en artikel för Best of you som kommer upp på måndag (så håll utkik!) men annars har jag och G bara glidit omkring på stan och glassat i solen. Vi köpte med oss lunch från Phils Burger och satte oss på favoritbryggan vid Kungsholmsstrand. Satan vad gott det var! Orkade dock inte äta pommesen så de fick änderna festa loss på.
Vi mötte upp mamma och pappa för en härlig middag i solen på Solstugan i Fredhäll. Vi har aldrig varit hör förut men det är ju supermysigt och hemtrevligt så jag misstänker att det nog blir en del häng här i sommar!

Några vänner har anslutit och nu sitter vi och tittar på fotboll. Inte min favoritsyssla men lite dras man ändå med. Jag åker till Visby på lördag i en vecka så jag vill hänga med G så mycket som möjligt innan dess 🙂 Nu börjar andra halvlek!