IT´S LEG DAY

Leg day = träna rumpan = det roligaste jag vet! Nu är det knappt två veckor kvar till workout parties den 16 september och jag har inför det valt att fokusera min träning på uthållighetsstyrka med kroppsvikt och på att förbättra min kondition. Meeeen, idag lockade skivstången lite för mycket så jag avslutade passet med lite marklyft ändå 🙂

Här är dagens cirkelpass med fokus på att träna rumpan.

Gör varje övning i 1 minut och byt direkt till nästa övning.
Vila i 2-3 minuter.
Upprepa cirkeln 4 gånger.

Burpees
Squat jump
Squat
Utfallsgång
Tåhävningar i knäböjsposition
Utfallshopp

Plus lite extra marklyft 😉

Kom ihåg att använda min rabattkod “castillo” för 10 % rabatt på din biljett till Workout Parties!
Klicka här för att läsa mer om hur grymt det kommer bli den 16 september.

Happy leg day ♡