PINK BOMBER

cristina castillocristina castillo

cristina castillo

cristina castillocristina castillocristina castillocristina castillo

God morgon finisar! Fan va ruggigt vädret blev då. Hösten kom som en käftsmäll och idag blev det säsongspremiär för halsduken, usch. Pratade med Vicky (läs hennes blogg genom att klicka här) häromdagen och snackade lite jobb och när jag bad henne kolla upp en grej fick jag svaret ”Jag kollar sen, ligger på en luftmadrass i poolen nu”. WTF! Asså det är ju livet! Varför flyttar man inte till ett varmt och härligt land? Det vore fan något. Ska gräva lite i det…
Känner att näsan började rinna lite igår så jag skippade träningen och satsar på extra sovtimmar istället. Förutom att göra mina rehab övningar och träna lite på mina hand stands så blir det vila idag med.

 

Tråkigt men jag måste göra det jag alltid ber mina klienter göra:
Lyssna på kroppen, den vet bäst ♡