BELIEBER

BelieberBelieberBelieberBelieberBelieberBelieberVad gillar ni min nya Bieber T-shirt? Fick armbågas med ett hav av tonårstjejer för att köpa den. Worth it! 😉 Konserten var underbar! Är så glad över att ha fått se Justin live. Lite tråkigt dock att han snålade med dansen och sången, en hel del playback-sång. Men over-all skitbra ändå!

Mitt hjärta älskade Bieber men förkylning gillade inte alls en helkväll av adrenalin och hög ljudnivå. Jag var TOTALT utslagen igår. Vaknade vid 10, somnade om i soffan och vaknade igen nån gång på eftermiddagen. Idag känner jag mig faktiskt betydligt bättre så jag håller tummar och tår för att jag är tillräckligt kry på måndag för att kunna ta hand om mina klienter igen.

Imorgon har jag bjudit över släkten för ett försenat kalas  pour moi så idag ska det handlas, bakas och städas. Och sova tidigt så jag håller fast vid min tillfriskningskurva.