HAPPY BIRTHDAY

Födelsedagsveckorna fortsätter och igår hade jag hela tjocka släkten över på födelsedagsfirande i vår lilla, lilla lägenhet. Trångt och supermysig! Jag använder mina födelsedagsbjudningar för att introducera nya hälsosamma alternativ till klassiska “socker och mjöl”-godsaker. Allt som bjöds på var näringsrätt och gott 🙂 Brownies på avokado och banan, snickerssnittar på jordnötter och dadlar, mangosorbet på banan och snittar på blomkålsbotten. Yum, yum, yum! Recepten kommer komma upp allt eftersom här i bloggen.

Min onda hals vägrar bli bättre. Det är så jäkla tröttsamt! Jag sover oändligt länge, äter bra mat och all tid däremellan tar jag det lugnt. På sin höjd har jag tagit en promenad som slutar i att jag behöver sova ett par timmar efteråt. Jag orkar int svara sjuk mer! Det går ju åt rätt håll men jag blir inte helt frisk. Och jag tänker heller inte gå tillbaka till gymmet för tidigt och dels riskera att smitta ner mina klienter och även riskera att bli sämre igen.

Vila, vatten och näring är vanligtvis min melodi när det kommer till att kurera sig men jag har trots det provat huskurer! Kan ni några husmorsknep? Allt är välkommet!

Hjälp ♡