PAPPA KAN FLYGA

Stockholms fallskärmsklubbStockholms fallskärmsklubbStockholms fallskärmsklubbStockholms fallskärmsklubbKom precis hem från vårdcentralen och det är förstås en klassisk förkylning som bara är oerhört envis med en liten bonus faktiskt – urinvägsinfektion – Grattis till mig! I övrigt fick jag utskrivet att vila, dricka vatten och äta näringsrikt – Tack, för tipset doktorn. Eftersom det mest spännande som händer i mitt liv just nu är min 30 min promenad innan lunch så delar jag istället med mig av nått kul som hände pappa häromveckan. Han hoppade fallskärm för första gången!

Förra sommaren hoppade jag och Gustav fallskärm och då följde mamma och pappa med som moraliskt stöd. Efter det blev pappa lite sugen på att hoppa från ett flygplan så i helgen var det hans tur. Jag blev astaggad på att göra det igen nu när jag såg pappas adrenalinrush! Rekommenderar verkligen den här upplevelsen till alla som gillar fjärilar i magen. Så himla roligt 🙂

Nu ska jag äta C-vitamin-rik lunch ♡

Klicka här för att se bilder från när jag hoppade förra sommaren.