RAW FROSTING TO THE RESCUE

raw chokladfrostingraw chokladfrostingraw chokladfrosting

Den här smarriga och hälsosamma brownie bjöd jag på på min födelsedag (klicka här för att se fler bilder från den). Ska jag vara helt ärlig så var faktiskt själva kakan inte alls god, haha! Den smakade bittert och inte alls sött. Vet inte om jag missade någon ingrediens eller om den som skrivit receptet missat att skriva en ingrediens men gott var det inte.

Men jag ville inte slänga två plåtar med kaka som ändå hade en bra konsistens och var full med massa göttig avokado, banan och kokosolja. Så jag räddade den med en fantastiskt god frosting!

 

Raw chokladfrosting

10 st färska och urkärnade dadlar
4 msk kakao
4 msk kokosolja (jag använder denna)
ca 1 dl vatten

Mixa ihop allt i en matberedare eller med stavmixer tills frostingen är slät och glansig. Voila! En supergod, nyttig och raw chokladfrosting. Redo att förgylla din goda kaka eller rädda den som gick snett.

Enjoy ♡

Fler nyttiga godsaker:
Smoothiebowl med kokos och hallon
Svärmors raw brownies