SJUKSTUGA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVilken natt vi haft! Jag kände ju mig frisk i onsdags och var astaggad på att få komma tillbaka till gymmet igen men på torsdag morgon var jag lite småkrasslig igen. Tänkte att det är nog bara nu för att det är så tidigt men när jag ett par timmar senare satt på tåget på väg in till Balance så var det bara att inse sanningen: Min förkylning har vänt – IGEN! Denna gång med en envis resthosta och lite feber. Gustav började också känna sig lite halvdan och vi trodde att jag smittat honom och höll tummarna för att det inte skulle hålla i sig lika länge på honom.

Igår åkte vi in till akuten för att få hostmedicin eftersom ingen av oss får någon sömn för att vi bara väcker varandra hela nätterna med våra hostattacker. Det visade sig att Gustav hade 41 graders feber och lunginflammation! Stackars min älskling 🙁 Vi fick åka till Akademiska sjukhuset för drop, röntgen och antibiotika. Vi var där från kl 15 till midnatt! Supertrötta och utsvultna kom vi hem runt halv ett på natten. Åt lite taco-rester från i fredags och sen somnade vi som stockar. Tills vi vaknade av att den ena hostade högre än den andra. Det är inte jättekul hos familjen Wassberg-Castillo just nu kan jag säga er.

Nu på morgonen har jag varit iväg och hämtat ut Gustavs mediciner. Han tycker det är jättejobbigt att jag behöver göra allt åt honom eftersom han vet att jag också är sjuk men det är ju lite skillnad på att “bara” hosta och ha lite feber mot att han knappt kan fokusera blicken och ligger och skakar av feberfrossa! Vi bor rätt nära apoteket men det är en lång och seg backe hela vägen hem så den promenaden tog fan kål på mig. Hade behövt handla lite mat för kylen är typ tom men jag orkade verkligen inte så jag slängde ihop värsta fattigmanssoppan, haha! Potatis, vitkål, morötter, lite fryst broccoli, nötfärs och quinoa. Snabbt, näringsrikt och (faktiskt) gott.

Gustav ligger totaldäckad i soffan. Jag vet inte om jag är mest trött eller hungrig men jag trycker nog i mig lite soppa innan jag behöver ta en lur jag med. Snark.

Kram på er ♡