GOLDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kände jag mig ju lite bättre så jag vågade mig äntligen på lite social kontakt. Jag åkte hem till min väninna Elina för lite tjejhäng. Det var så skönt att dels träffa en människa men också att få vara någon annanstans än hemma och på vårdcentralen, haha! Har ju varit helt uppbunkrad här hemma i en månad så jag håller ju på riktigt på att bli tokig. Jag såg dock förjäklig ut så ni får lite bilder på Elinas supersöta golden, Sigge, istället. Han är på riktigt den sötaste golden retrievern jag nånsin sett. Han har ett evigt valpansikte och är så himla charmig. Åh, jag önskar att jag hade tid att ha en vovve.

Men idag mina vänner har jag äntligen fått vettiga besked. Fick en ny läkare idag som började fråga mig om min astma, vilket ingen annan gjort, och visst var det där skon klämde. Jag har luftvägsinflammation! Allt mitt hostande har lett till att min astma från barndomen blossat upp och inflammerat mina luftvägar. Så nu har jag fått lite astmamediciner utskrivna och ska börja med det. Hon sjukskrev mig i ytterligare två veckor så det suger ju men förhoppningsvis blir jag bättre innan dess.

Det känns i alla fall äntligen hoppfullt igen ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

collageOLYMPUS DIGITAL CAMERA