NEW INC

tumba tattoo

tumba tattoo

 

tumba tattoo

 

Lite bilder från mitt senaste besök på Tumba Tattoo för en dryg månad sen. Det är min morbror som driver den och jag är så lyckligt lottad att ha en så duktig morbror att tatuera mig hos. Vet inte om jag hade haft några tatueringar annars – men jo förmodligen så hade jag det, haha. Han jobbar helst och oftast i gråskala men jag har fått dille på färg på sistone och jag tycker han är dunderduktig på det med. Jag ville egentlige göra två samtidigt men det fanns inte riktigt tid för det den dagen så jag får boka en till tid. Nästa är min favorit My Little Pony,  Princess Sparkle! Hon kommer bli minst lika fin som Lola här. Hur snygg är hon inte? För att vara en tecknad kanin alltså 🙂

Klicka här för att komma till Tumba Tattoos hemsida.

 

tumba tattoo

tumba tattoo

tumba tattoo