BANANA LEAF

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollageOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har varit så härligt att vara på besök hos Vicky här i Alanya. Jag har saknat att prata om allt och inget med henne. Hon är så jordnära och grundad så det ger alltid en väldig trygghet att få bolla tankar och idéer med henne. Och värmen och havet gör verkligen gott för själen, de med. Häromdagen var vi på en mils lång hike uppe i bergen. Det var perfekt väder, ingen gassande sol utan lite mulet sådär och när vi kom ner igen så började det smådugga. Jag var helt död när vi kom hem igen. Asså mina leder gjorde ont och jag hade typ kunnat somna i hallen! Tog en powernap och sen blev det en mysig men kort middag på en liten fiskrestaurang i närheten. Är inte alls van vid att bli så fysiskt utmattad av minsta ansträngning och det tär på psyket mer än jag trodde det skulle göra. Försöker påminna mig själv om att det inte alltid kommer vara såhär.

Imorgon bitti ska vi upp tidigt och ha morgonyoga på stranden. Hur härligt!

God natt ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA