HARMONY PARK HAMAM

Harmony park augusto villaHarmony park augusto villaHarmony park hamamHarmony park hamamHarmony park augusto villaHarmony park augusto villaHarmony park augusto villaHarmony park hamamHarmony park hamam

Alltså det här spat var bland det bästa! Både jag och Gustav gick runt som i en dvala och blev ompysslade, fick härliga massager och filtar svepta runt oss, blev förflyttade från rum till rum som det ena var mer fantastiskt än det förra. Det var underbart! Och ångan vi befann oss i i typ 4 timmar var så skön för hostan. Jag hostade knappt alls de närmsta dygnet. Åh, jag fick smaka lite på hur det var att vara frisk, knappt så jag minns det. Nu ytterligare ett par dagar senare är den, som jag befarade, tillbaka. Mina mag- och bröstmuskler är så utmattade av allt frenetiskt hostande att jag knappt KAN hosta längre. Det blir bara en fjuttig liten hostning som bara låter egentligen men jag skulle vilja hosta ända från tårna för att få fram allt rossel och slem som behöver upp. Usch… jag fick för övrigt ett jäkla frikort hemskickat. Har aldrig varit i närheten av att komma upp i den frekvensen av sjukdom. Idag ska jag återigen till vårdcentralen för att tvinga till mig någon form av utredning. Jag kan ju inte fortsätta såhär. I alla fall inte på obestämd tid, jag vill veta!

Kanske kan få receptbelagda hamam-behandlingar 1 gång i veckan. Det skulle jag kunna leva med 🙂

Harmony park hamam