MIN MYSMAGE

Idag var det 60 dagar sen jag tränade sist. Det var 60 dagar sen jag kände mig kry nog att träna. När vi var i Turkiet höll Vicky ett Yin Yoga pass för oss (som för övrigt var helt fantastiskt!) men förutom det har jag inte gjort någonting med min kropp. Minsta promenad har som sagt gjort att jag behövt sova ett par timmar efteråt. Anyhow, att jag gått 60 dagar utan träning har inte hänt sen 2012. Men då hade jag gått 23 år utan träning så jag kan lugnt säga att den känslan inte går att jämföra med den jag har idag. Jag skulle hellre jämföra känslan i kroppen jag har nu med hur jag då brukade känna efter 1 enstaka träningspass. Nej, jag ljög, det fanns inga enstaka träningspass förut 🙂

Hade jag sagt till Cristina 22 år att hon en vacker dag skulle längta efter att få träna och känna att kroppen får jobba så hade hon skrattat mig rakt i ansiktet. Idag längtar jag efter att få träna mina axlar, göra rygglyft och marklyft. Det känns som att min kropp växt ihop i någon form av fosterställningsposition. Jag har typ sjunkit ner i soffan så knäna sitter upp mot min mage och trycker ihop hela magen. Magen som övrigt gått från relativt muskulös och platt (jag gillar mat och vin lite för mycket för att ha en helt platt mage) till en mjuk, odefinierad “mysig” mage. Och om man vill ha det så är det helt lugnt! Men det här är inte självvalt så det är lite jobbigt. Ok, det är kanske lite självförvållat, jag har ändå ätit en hel del glass och ursäktat det med att det är bra för en ond hals.

Ni får ingen bild på min mage idag, det har jag inte självkänslan nog för att visa er än. Längre fram får ni det. Kanske imorgon. Men känner jag mig själv rätt så får ni ha tålamod för den kommer inte förrän jag kan visa er en “efter-bild” med min återställda form. För den kommer komma. Stay tuned!

Hoppas ni har en fin måndag älsklingar ♡


Bilden är från sista dagen på vår fjällvandring i somras. 4 dagar av strikt kost (inte självvalt utan för att minska vikten vi bar på ryggen) och dagligen ca 2 mils vandring i kuperad terräng med 15 kg på ryggen.