LOVE UNDER NORTHERN LIGHTS

Nyss hemkomna från Abisko där vi varit på jakt efter norrsken. Vi  hade haft turen att få se det vackra ljusspelet i över en timme. Ensamma på en frusen sjö låg vi på rygg och tittade ut i rymden som dansade framför oss. Då blev jag kär. Eller snarare – då blev jag så pass kär att jag inte längre kunde låtsas som att jag var någonting annat. När vi kom hem frågade jag chans, så som man gjorde när man var barn, och var livrädd inför svaret. Nu fyller vi 3 år tillsammans och jag blir fortfarande bara mer och mer kär för varje dag som går.

Med ett guldfiskminne som mitt så fastnar inte många minnen men den natten när vi låg och tittade på rosa och gröna slöjor i himlen minns jag som om den var igår. Jag har alltid tyckt att det är lite tråkigt att att behöva kämpa för att komma ihåg saker vi gjort eller sagt men jag kom förbi ett citat som jag kommer att bära med mig. För det viktiga är inte vad vi gjort och sagt. Det viktiga är att jag varit med dig och att vi varit lyckliga.

Day by day and night by night we were together. All else has long been forgotten by me.

northern lightsLOVELOVE SUNSET