WEEKEND XMAS MARKET

mariefreds julmarknad

0

2

3

 

Glad måndag! Har ni haft en mysig adventshelg? Jag älskar ju allt som har med mys att göra så adventsfiranden är något jag ser fram emot varje år och i år kommer vi ju inte att få klassiskt julmys så varje advent blir som en minijul istället 🙂

Första advent firade vi hemma hos Gustavs föräldrar i Mariefred. Vi besökte Mariefreds julmarknad och åt brända mandlar och köpte hem en krans till dörren. Mysigt! Jag åt ägg för första gången på ett par veckor i och med svärmors fina hönsgård också och det satt riktigt gott. Hon berättade att höken tagit en av hönsen i veckan. Hur sjukt! När man bara hänger i stan hela tiden så glömmer man ju typ bort att det faktiskt finns djur som lever på i det vilda. Eller är det bara jag?

Vi avslutade dagen med att klä granen tillsammans med Gustavs underbar lilla brorsdotter. Glömde ta bild på granen men hoppas ni får lite adventsfeeling ändå.

Kramis ♡

mariefreds julmarknad
mariefreds julmarknad

mariefreds julmarknad

mariefreds julmarknad

mariefreds julmarknad

9