SNORIG MÅNDAG?

 

Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg. Jag var uppe före tuppen imorse för att gå på träningen med Pischa och när vi var klara kl 07 så hade min mail gått varm. Har hela Stockholm gått och blivit sjuka? Från att nästan vara lite stressad över att vara överbokad både förra och denna vecka så har jag i snitt kanske träffat 2-3 klienter om dagen! Idag ska jag bara träffa en klient i eftermiddag men resten är hemma sjuka. Det är ju helt knäppt. Nu var ju även jag sjuk länge men det är verkligen första gången jag åker på en sån rejäl jäkel. Hur ofta är folk sjuka egentligen?

Hur ofta brukar ni vara sjuka på vintern? Gör ni något aktivt för att försöka att inte ha det så? Eller accepterar man bara läget varje vinter?

Vi måste ju kunna hålla oss friska trots att temperaturen sjunker. Vi borde ju lära oss hur vi bör hantera det när det ändå är såhär kallt varje år. Jag hoppas du som läser är frisk och om du inte är det så krya!

Kramis <3