HOME SWEET HOME

Hey there cold Sweden! I’m home again. Sorry about the radio silence over the last few weeks but the wifi on Cuba is non existent. I mean, I knew it was going to be bad but if I’d known it was gonna be that bad I would’ve prepped some blogposts beforehand. I could bearely load the Google home page so a blog post or instagram was impossible.

Anyhow, how was your Christmas and NYE? Anyone got a health related New Years resolution? 😉 New Years resolutions can seem like a cliché but it’s actually strategically a very efficient way to start new habits. We should always seize the opportunity when we get the chance to turn the page and start a new chapter. In this Tuesdays habit hack I’ll tell you more about this strategy of a clean slate and also give you some tips about how you can increase the chances of keeping your resolutions.

Tell me about your NY-resolution and I’ll help you out!

Love ♡

///

Hej kalla Sverige! Nu är jag hemma igen. Ber om ursäkt för radiotystnaden men asså wi-fi på Kuba är i stort sett obefintligt. Jag visste att det skulle vara dåligt men hade jag vetat att det skulle vara SÅ dåligt så hade jag tidsinställt några inlägg innan jag åkte eller på hotellet där jag lyckades koppla upp mig lite. För överallt annars var det knappt så att jag kunde få upp Googles startsida. Så att blogga eller instagrama kunde jag bara glömma.

Hur har ni haft det över jul och nyår? Är det någon sommar något hälsorelaterat nyårslöfte? 😉 Nyårslöften kanske är klyschiga men det är faktiskt strategiskt ett väldigt effektivt sätt att påbörja nya vanor. Varje gång vi har chansen att vända blad och starta ett nytt kapitel bör vi ta vara på det. I nästkommande tisdags habit hack kommer jag berätta mer om den här strategin och även komma med tips på hur du lyckas med ditt nyårslöfte.

Berätta för mig om vad du har för nyårslöfte så kan jag komma med konkreta tips för just dig!

Puss och kram ♡

home