STARFISH

Monday again. Hope you guys have had a lovely weekend and that you’re excited about this new week full of new oportunities! How’s it going with your resolutions? In tomorrows habit hack I’ll tell you about a strategy on how you get more done by lowering the bar. Remember that you are doing this for yourself and because YOU want to. When things are feeling tough it can be helpful to remind yourself of why you chose to do this in the first place.

Keep on fighting!

Love♡

///

Måndag igen. Hoppas ni haft en härlig helg och känner er taggade på en ny vecka full med nya utmaningar. Hur går det med era nyårslöften? I morgondagens habit hack kommer jag att skriva om hur vi kan få mer gjort genom att sänka ribban. Kom ihåg att du gör det för din egen skull och för att du själv vill. När det känns tufft kan det hjälpa att bara påminna dig själv om varför du ville det här från första början.

Fortsätt kämpa på!

Massa styrkekramar ♡