BUSY WEDNESDAY

(Scrolla ner för svenska)

Wednesdays are without a doubt my most intense work days. I start really early at the gym and I have clients the whole day until late. I’m usually exhausted leaving Balance so I just go home and crash right away but today I’m on the go. My amazing boyfriend has noticed that I’ve been having some sort of PMS depression lately so he’s luring me out on a date. So now I’m on my way to meet him for som dinner and drinks. I’m so lucky to have such a wonderful man in my life that notices right away when I need some extra love thrown my way 🙂

Love <3

///

Onsdagar är definitivt min mest intensiva jobbdag. Börjar riktigt tidigt på gymmet och slutar sent med klienter hela dagen. Brukar vanligtvis vara heldöd när jag lämnar Balance, bara åka hem och däcka direkt men idag rullar jag vidare. Min fantastiska Gustav har märkt att jag varit lite pms-deppig på sistone så han lurar ut mig på date. Kanske inte så lite, jag har varit helt schizofren… Så nu är jag påväg och ska möta upp honom för lite middag och mys. Jag har sån tur som har en så fin pojkvän som ser när jag behöver det där lilla extra 🙂

Trevlig kväll sötisar <3