BANANA PANCAKE

(Scrolla ner för svenska)

We are now just arriving at my friend Sandras birthday party but I thought Id give you a quick update before I go inside. I started this morning with some delicious banana pancakes and then did an upper body workout at the gym. I didn’t really feel like going but as soon as I got there it got a lot easier, as usual!

Yesterday I made a promise both to you guys and to myself  that I would have a workout. I must honestly say that that promise was the only reason that I got to it. I came home around 6.30 pm and got stuck on Instagram for about an hour. Then when I was finally gonna drag my ass to the gym it was closed! By then  I was ready to skip it but then I decided that I would do a body weight circuit at home. We where expecting som friends but they’re close friends and we were just gonna hang out casually so I went ahead anyway. There I was, jumping around while people started to arrive. I felt a bit uncomfortable at first but literally no one cared. A quick shower and then I joined them 🙂

They’re about to do a toast for Sandra now so I got to run!

Love ♡

///

Nu är vi på ingång till min fina vän Sandra som firar härliga 27 år. Startade morgonen med bananplättar och ett överkroppspass på gymmet. Kändes lite motigt att ta sig dit men väl där gick det superbra!

Igår hade jag ju lovat både er och mig själv att få till ett träningspass. Jag måste vara ärlig och säga att det var bara för att jag skrivit till er att jag skulle göra det som det blev gjort. Jag kom hem runt 18.30 och satt och kollade instagram i typ en timme. Sen skulle jag till gymmet, som hade stängt! Fan vad störigt. Jag tänkte strunta i det men bestämde mig sen för ett hemmapass. Vi skulle ha folk över också men det var bara goda vänner och inget uppstyrt utan bara vanligt häng så jag drog på mig träningskläderna och körde ett HIIT pass medan folk droppade in. Jobbigt till en början men det var ju ingen som brydde sig. Snabb dusch och sen hängde jag där med alla andra. Vill du så kan du!

Nu är det skål på gång så jag måste rusa 🙂

Kram ♡