TRY THE EXTREME

(Scrolla ner för svenska) 

I had forgotten how difficult it is to keep a food journal. Well, it’s not difficult per say but I keep forgetting to write down everything I eat. Next week my colleague Teresa is analysing my nutrient uptake to see how I’m doing and what I could be doing better. I don’t fully understand how she does it but I do know she is good so I’m super excited! I’ll tell you more about it when I’ve met her. 

Today one of my clients started a new program. During two months she will eat a strict meal plan and train hard. Her goal: Abs! She’s strong and stubborn so I’m convinced that this will go great.

Her motivation made me want to experiment with some sort of extreme diet. Like only eat potatoes for a month or so? Do you have any ideas? Since I’m doing this analysis with Teresa I can really see how it has affected my body on a cell level. Yea, now I’m super excited about this! I’ll have to think of something before the 7th. 

What would you want me to try and be a lab rat for? 

///

Asså jag hade glömt hur svårt det är att föra kostdagbok. Eller svårt är det ju inte men man glömmer ju hela tiden skriva vad man käkar. Nästa vecka ska jag göra en analys hos min kollega Teresa för stt se hur jag ligger till i min kost. Har inte riktigt fått grepp om hur hon gör det och vad hon kollar men hon ska vara superduktig så jag ser verkligen fram emot det och kommer berätta mer när  jag träffat henne.

Idag började en av mina klienter på hårdträning. Hon ska under 2 månader äta en strikt kost och träna stenhårt. Målet: Magrutor! Hon är stark och envis så det här kommer att gå toppenbra. 

Hennes motivation gjorde mig taggad på att experimentera med någon konstig diet av nått slag. Kanske bara leva på potatis eller liknande. Har ni några idéer? Vad vore kul? I och med Teresas tester kan jag ju få kvitto på hur kroppen reagerat på cellnivå. Fan nu blev jag riktigt taggad! Får komma på något innan den 7e. 

Vad skulle du vilja att jag agerade labbråtta för?