GIRL TALK

(Scrolla ner för svenska)

Wow, the flu really got me this week. We spent the weekend at Gustavs families place in Mariefred and they have a cat and Gs sister has a dog that was there too and I’m super allergic to both. But I LOVE animals, like really really love, so I literally can’t stay away from them. At the gym on Monday I just assumed that I had allergic symptoms but in the evening I completely crashed. I was so tired that I couldn’t even bring myself to go all the way to my place so I stayed at my parents and thought I’d go home on Tuesday. But nope, I was completely signed out. I tried to write this weeks habit hack but my brain was not working properly. I couldn’t compose the most simple sentence, it was all just a bunch of nonsense. At least I’m glad that I realized that so I didn’t post it cause you would’ve thought I’d gone mad or something, haha. Now my fever has gone down and I’m starting to feel like a human being again, so it’s time to get things done!

On Monday, when I was still under the impression that I wasn’t sick, I met up with Vicky (click here to read her amazing yoga blog) for some girl talk. She’s visiting for a couple of days and has a packed schedule but we always make sure we at least see each other for an hour or two when she’s in town. She truly is one on my most inspiring friends and I love every minute we get to spend together ♡

///

Wow, influensan fick verkligen grepp om mig den här veckan. Vi spenderade helgen hos Gustavs föräldrar i Mariefred och de har en kisse och så var Gs syster där med sin hund också och jag är ju superallergisk mot båda men älskar djur för mycket för att håll mig borta, jag måste gosa! Asså det går inte annars, går typ sönder inombords om jag inte får gosa. Väl på gymmet på måndag sen kände jag att huvudet var tungt och näsan rann men antog att det var allergin som satt kvar men på kvällen kraschade jag helt. Tröttheten bara vällde över och jag orkade inte ens åka hela långa vägen hem till mig så jag åkte till mina föräldrar och tänkte åka hem på tisdag istället. Men nope, helt utslagen. Jag gjorde några försök till att skriva veckans habit hack men min hjärna ville inte fungera. Kunde inte sätta ihop en enkel mening, allt var bara nonsens! Jag är åtminstone glad att jag insåg att det inte var nå bra och struntade i att lägg upp det för ni hade ju trott att jag blivit tokig, haha. Nu har febern gått ner och jag börjar känna mig som människa igen så nu är det dags att få saker gjorda igen!

I måndags, när jag fortfarande trodde att jag inte var sjuk, mötte jag upp Vicky (klicka här för att läsa hennes fantastiska yogablogg) för lite tjejsnack. Hon är i Sverige och hälsar på några dagar innan hon sticker vidare så hon har fullspäckat schema men vi ser alltid till att träffas, åtminstone ett par timmar, när hon är i stan. Hon är verkligen en av min mest inspirerande vänner och jag älskar varje sekund vi får spendera med varandra ♡