COFFEE BRAKE

(Scrolla ner för svenska)

Wihoo, it is the weekend! Last night we celebrated my aunts 50th birthday with the whole family and tonight we are celebrating one of my dearest friends, Christelle. She is having a wig party! I love party themes and never trow a party without having people dress up in costumes. It just lightens the vibe so much and people tend to relax and enjoy themselves more. I’ll update you tomorrow with lots of pictures of crazy wigs!

Now me and Gustav are heading to the gym for a quick leg session. Im thinking, squats and hip thrusters to begin with.

Hope you’re having a lovely weekend ♡

///

Wihoo, det är helg! Igår kväll träffade vi hela släkten och firade min faster som fyllde 50 år och ikväll ska vi fira en av mina käraste vänner, Christelle. Hon bjuder in till perukfest! Så roligt tema 🙂 Jag älskar temafester och har alltid tema på mina fester. Tycker att det automatiskt blir en mer layed back stämning, folk har kul åt varandra och släpper loss mer bara. Uppdaterar er imorgon med massa bilder på galna peruker!

Nu ska jag och Gustav kila iväg till gymmet för ett snabbt benpass. Jag tänker typ knäböj och höftlyft till att börja med.

Hoppas ni har en fin helg ♡