PLYOMETRIC LEG CIRCUIT


(Scroll down for English)

Ett av mina övergripande träningsmål är att känna mig spänstig och lätt i kroppen så jag tränar ganska mycket plyometrisk träning. Enkelt förklarat så handlar det om att så snabbt som möjligt utveckla så mycket kraft som möjligt. Så mycket hopp och studs alltså.

Häromdagen körde jag den här ben cirkeln och jag har haft träningsvärk typ hela veckan, haha. Idag var första dagen som benen kändes ok igen och imorgon är det dags för benträning igen! Önska mig lycka till…

Plyometrisk ben cirkel

1 min hopprep
20 utfallshopp
20 sidohopp över bänk
24 step up med höga knän
15 knäböjshopp
15 V-ups

Trevlig helg finisar ♡

 

One of my overall objectives is to feel vital and light so I do quite a lot of plyometric training. Easily explained it means to develop as much power as possible as fast as possible. So basically a lot of jumping.

The other day I did this leg circuit and my legs have been sore all week, haha. Today is the first day that I feel fine and tomorrow it’s leg day again! Wish me luck…

Plyometric leg circuit

1 min jumping rope
20 jumping lunges
20 bench side jumps
24 step ups with high knee kick
15 airsquats
15 V-ups

Have a lovely weekend ♡