BREAKFAST DATE

cristina castillo

cristina castillo

 

(Scroll down for English)

Jag mötte upp min kära vän Sandra för en frukostdejt igår. Vi ses inte jätteofta eftersom båda alltid har fullt upp men det är alltid lika mysigt varje gång vi får till en träff även om de blir kortisar. Jag har inte käkat frukost ute så mycket sen jag kört veganskt och glutenfritt och kände mig faktiskt lite vilsen i var man ska käka. Oftast är det ju liksom macka, ägg och yoghurt som erbjuds.

Har ni nå bra tips på bra frukostställen i Stockholm?

I met up with my friend Sandra for a breakfast date yesterday. We don’t see each other that often because both of us are super busy all the time but we always have nice time when we meet even if it’s only for a short while. I haven’t had breakfast out that much since I went vegan and gluten free and I felt a bit lost to be honest. The café breakfast usually consists of bread, egg and yoghurt and those three are no goes.

Do you have any tips on good places to have breakfast in Stockholm? 

Leave a Reply