CHOCOLATE (Scroll down for English)

Igår var sista träningspasset för en klient jag tränat i ungefär ett år. Det är alltid lika tråkigt när någon ska flytta till en annan stad eller byta jobb och inte längre blir kvar på Balance. När vi ses så ofta och jobbar med fysisk och/eller mental styrkeutveckling kommer vi varandra nära. Det blir i alla fall tydligt att min kärlek till choklad har inte gått under radarn när man får den här presenten, haha. 

Trevlig helg <3
Yesterday was the last training session with a client that I’ve trained for about a year. It’s always sad when someone’s moving to another city or changing jobs and leaves Balance. When we meet as often as I do with my clients and working on both physical and metal strength we often get close. At least it’s pretty obvious that my love for chocolate hasn’t flown under the radar. Not with this gift, haha. 

Have a good weekend!

Leave a Reply