SUPERHEROES

superheroes theme
superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

superheroes theme

 

(Scroll down for English)

Åh vad roligt vi hade i helgen! Jag älskar verkligen maskerader och eftersom det inte är så ofta folk har sånna så arrangerar jag istället själv en maskerad om året. Temat var Superhjältar och jag älskar att folk går all in. Våra vänner börjar lära sig att det är det som gäller när vi bjuder in till fest, haha. Det är därför det varit lite tyst här i ett par dagar. Fredag och lördag var det bara massa fix inför festen och igår var det massa städning på schemat. Ganska lagom att ha en sån här stor hemmafest på våren så blir det lagom med en stor vårstädning också. Idag skiner solen och jag är på gymmet igen. Har precis träffat mina tre eftermiddagsklienter och nu är jag påväg hem och ska träna kondition och handstående skills.

Hoppas ni har en strålande måndag!

We had so much fun this weekend! I love costume parties so much and since people don’t have them that often I’ve started a tradition of having one each year myself. The theme was Superheroes and I absolutely love that everyone goes all in. Our friends are starting to learn that my costume parties are always all in, haha. This is why it’s been a bit quiet here for a couple of days. Both Friday and Saturday were spent setting everything up in the apartment and yesterday was all about cleaning. It’s actually pretty convenient to throw a big house party in the spring cause then you automatically do a spring cleaning. Today the sun is shining and I’m back at the gym. I’ve just had my last three clients for the day and now I’m on my way home to take care of my own training. Gonna do some cardio and work on my hand stand skills. 

Hope you’re having  a lovely Monday!

Leave a Reply