THE F*CKING SLED PUSH

 

(Scroll down for English)

Idag har jag haft äran att få vara med på ett seminarium och ett träningspass med Mark Roper (Marks Facebook och Instagram). Fokus för dagen var ‘Avancerade Strategier för Fettförbränning’ och jag kommer självklart dela med mig av mina nya kunskaper med er mina finaste bloggisar! Jag menar, klart att vi alla vill vara hälsosamma men om vi kan göra det och svarva midjan samtidigt, varför inte?

Som ni ser på bilden ovan var han inte särskilt snäll mot oss. Alla ni som har puttat den här jäkla släden vet vad jag menar, haha. Trodde seriöst jag skulle spy. Nu håller jag typ på att somna över datorn så jag kommer redigera bilder och berätta mer för er imorgon.

God natt finisar!

Today I’ve had the privilege to participate in a seminar and have a workout with Mark Roper (Marks’ Facebook and Instagram). Our focus today was ‘Advanced Strategies for Fat Loss’ and lucky for you I’ll be sharing some of the new tricks I’ve learned with you guys 😉 I mean, we all want to be healthy but if we can do that and at the same time look smashing, why not? 

As you can see from the one picture above, he wasn’t very gentle with us. All of you who has tried the fucking sled push know what I mean, haha. I literally thought I was gonna be sick. Now I’m kind of falling asleep as I’m writing this so I’m gonna edit some pictures and tell you more tomorrow.

Good night my darlings!

Leave a Reply