MARK ROPER HEALTH

Cristina Castillo

mark roper

mark roper

cristina castillo
mark roper

cristina castillo

peter kummu

cristina castillo

mark roper

 

(Scroll down for English)

Här har vi lite fler bilder från gårdagen med Mark Roper och mina fina Balance kollegor. Satt precis och kollade igenom mina anteckningar från seminariet och vi har gått igenom så många olika knep och strategier för att på bästa sätt få bort fett från våra kroppar så jag vet inte var jag ska börja. Därför har jag har valt att förenkla mycket utav det vi fått lära oss med en serie här på bloggen som kommer kallas för Health Check! Jag kommer att dela upp det så att du på ett enkelt sätt kan checka av en hälsobov i veckan. Varje söndag tror jag blir en bra dag, eller vad tycker ni?

Klart att vi alltid ska känna oss vackra men för mycket fett på kroppen är faktiskt inte hälsosamt. Älska dig själv och din kropp tillräckligt mycket för att behandla den rättvist och ge den balansen, näringsämnena och den aktivitet den förtjänar.

Mer kärlek till alla kroppar!

Here are some more pictures from yesterday with Mark Roper and my lovely colleagues at Balance. I was just going through my notes from the seminar and we’ve gone through so many tricks and strategies to promote fat loss that I don’t even know where to begin. So I’ve decided to simplify a lot of what we’ve learned by doing a series here in the blog that’ll be called Health Check! I’m gonna break everything down to make it easy for you to check off one hidden health issue a week. Every Sunday I think will be a good day, don’t you think? 

Of course we should always feel beautiful but to much fat on the body just isn’t healthy. Love yourself and your body enough to treat it fairly and give it the balans, nutrients and activity that it deserves. 

More love to all bodies!

 

Leave a Reply