TRX WORKOUT

trx

trx
Pull ups. Lättare: ha fötterna i golvet genom hela rörelsen. Tyngre: dra upp benen när du sänker dig som i mittenbilden. /// Pull ups. Easier: keep your feet on the floor throughout the hole exercise. Heavier: lift your legs up when you lower yourself.
trx
Splitsquat.
trx
Bröstpress/fly. Tyngre: backa ett par steg för mer lutning. /// Chestpress/fly. Heavier: take a couple of steps back.
trx
Omvänd fällkniv. Tyngre: stöd dig på händerna. /// Reversed jack knife. Heavier: stand on your hands.
 

(Scroll down for English)

God morgon! Det är påsklovsvecka i Stockholm men vi utan småbarn rullar väl till jobbet ett par dagar till. Min mamma jobbar på förskola så hon får ju ta del av alla lov vilket hon malligt påminde oss om igår, haha. Många klienter är borta så jag passade på att flytta runt lite i schemat så jag har fullsmockade dagar nu fram till onsdag och sen får jag lite påsklov jag med. I alla fall från gymmet, kommer bli massa bloggjobb istället 🙂 

På TRX utbildningen häromveckan fick jag upp ögonen för ett gäng nya TRX-övningar! Valde mina favoriter för varje kroppsdel och bakade ihop ett helkroppspass till er!

TRX Workout

12 TRX pullups

12 TRX bröstpress/fly alternera sidorna

12 TRX splitsquat (12 på varje)

12 TRX omvänd fällkniv 

Vila 90 sekunder och repetera 3-5 gånger. 

Alla övningar finns på bild här ovanför och det står även hur du gör övningarna lättare eller tyngre.

Puss och kram!

Good morning! It is Easter holiday here in Stockholm but those of us who don’t have kids still have business as usual for a couple more days. My mom works at a kindergarten so she has the hole week off and she made sure no one had forgotten about her work privileges, haha. A lot of my clients are away for the holidays so I’ve moved my appointments around so that I have an intense couple of days now til Wednesday. After that I get a bit of Easter break myself. At least from the gym, gonna do a lot of blog work 🙂 

During the TRX course the other week I got to learn a lot of new exercises so I chose my favourite for each body part and put together a workout for you guys!

TRX workout

12 TRX pull ups

12 TRX split squats (12 on each side)

12 TRX chest press/fly. Alternate sides.

12 TRX reversed Jack knifes. 

Rest for 90 s and repeat 3-5 times.

There are pictures of all exercises above. I also wrote how you can make it easier or heavier. 

Love!

4 Comment

 1. Hur går det med din kost? Dricker du fortfarande två gröna drinkar om dagen? 🙂 märker du ngn skillnad? Jag är sugen på att börja med dom också men är det inte förmkt att dricka två såna per dag med kokosolja och det där gröna pulvret?

  1. Tackar som frågar! Det går finfint med mina shakes. Men jag märkte att kvällsshaken glömdes bort så nu gör jag bara en megashake på morgonen istället. Den blir antingen jättestor eller jättetjock men det funkar bättre för mig 🙂 Kokosolja är en så bra grej så det är svårt att överdosera och det gröna pulvret blir ju bara två teskedar om dagen vilket är tiptop!
   En extra boost med nyttigheter helt enkelt 🙂 Finns det nån särkild anledning till varför du vill börja med shaken eller är du bara sugen? Kram <3

   1. Åh tack för svar! Då ska jag försöka få in den en gång per dag iaf 🙂 receptet som du la ut, är det för en eller två portioner? Jag är sugen på att tillföra mer nyttiga fetter och grönsaker till min dagliga kost, äter rätt mkt grönt men tror inte de är tillräckligt 🙂 lite rädd att överdosera kokosolja och att de lägger sig som fett på mig istället för att göra nytta :p

   2. cristina says:

    Det tycker jag låter som en bra idé. Skadar aldrig att få i sig en extra näringsbomb 🙂 Eftersom jag inte vet hur resten av din kost ser ut så är det svårt att säga om du kommer lägga på dig fett. Men något som är säkert är att kokosfettet INTE är boven. Ett ökat intag av fett brukar faktiskt ge ett minskad sötsug och gör att du håller dig mätt längre! Receptet är för 1 portion men nu när jag bara gör en om dagen har jag bara dubblat kokosfettet och super green pulvret eftersom det är de två ingredienserna som är viktiga för mig. Kram <3
    http://www.cristinacastillo.se/2017/02/23/green-super-smoothie/

Leave a Reply