GOOD FRIDAY

hand stand

cristina castillo

 

(Scroll down for English)

Nytränad, mätt och belåten sitter jag nu i soffan och leker kontor. Tränade igenom hela kroppen i ett hög-rep pass. Blev så jäkla svettigt och mina ben var helt skakig efter alla knäböj. Tränade på handstående efter att pulsen gått ner lite och det gick riktigt bra. Känns tryggare och tryggare och jag panikar inte längre över att vara upp och ner. Bra träningspass helt enkelt 🙂

Sen råkade jag stöta på något fantastiskt! Visste inte vad jag skulle käka när jag kom hem så jag improviserade ihop en gryta med allt som behövde ätas upp i kylen och det blev  gott. Kommer lägga upp receptet här sen för den här grytan blev helt magisk!

Hoppas ni har en mysig långfredag. Puss.

Workout-check. Food-check. Now I’m laying with my feet up in the sofa playing office. I did a full body workout with high reps and It completely drained me, my legs were shaking after all those squats. I also practiced some hand stands after my puls returned to normal and it felt really good. It’s feeling better and better and I no longer get nervous about being upside down. All in all it was a very successful workout 🙂

Then I accidentally stumbled across something amazing. I didn’t now what to cook so I just took everything that needed to be eaten from the fridge and it turned out so good. I’m gonna post the recipe for you cause this stew was magic!

Hope you’re all having a lovely Good Friday. Love.

Leave a Reply