MORNING

(Scroll down for English)

God morgon finisar! Hur har er morgon börjat? Själv möttes jag av en mixer som valt att gå i pension så jag kunde inte göra min morgon smoothie. Löste det som på bilderna istället! Hade i kokosolja och gröna pulvret i gröten och hade på citron och ingefära på avokadon. Avokado med ingefära var faktiskt en hit, blev supergott! Gröten däremot är inget jag rekommenderar, ser inte så värst aptitlig ut heller, haha. Så länge man får i dig näringen, eller hur? 🙂

Hoppas ni får en härlig onsdag! 

<3

Morning darlings! How has your morning been so far? I woke up a blender that had decided to retire during the night so I couldn’t make my morning smoothie. The pictures show my solution to the problem! Had the coconut oil and green powder in my oats and seasoned an avocado with lemon and ginger. Ginger and avocado was actually surprisingly tasty! I really don’t recommend mixing your greens into the oats… But as long as you get your nutrients, right? 

Wish you all a lovely wednesday!

2 Comment

  1. Kan du inte göra ett inlägg hur en matdag ser ut för dig? 🙂 med ungefär hur mkt och ofta du äter?

    1. Hej Josefine! Jag har faktiskt ett litet projekt på gång och då kommer jag att berätta exakt vad jag stoppar i mig och hur jag tränar. Kommer upp om typ 2 veckor 🙂 Om du vill titta på något redan nu så har jag fört en öppen kostdagbok i en vecka förra våren. Här har du länk till den http://www.cristinacastillo.se/2016/05/13/sanningen-om-min-sommarform/
      Kram!

Leave a Reply